Voeg een bericht toe. Berichten worden eerst gecontroleerd alvorens deze in het gastenboek verschijnen.

Vorige pagina/Page prcdente |1| [2] [3] [4Volgende pagina/page suivant

Bericht van Martine Tournet, Tiegem, 18-10-2018

Bedankt voor de leuke en altijd zeer goede organisatie. Tot volgend jaar 😉De emmekesDit doet ons plezier. We zien jullie graag terug in maart :)
We blijven verder ons best doen!

Bericht van Carlos Dhondt, Beervelde, 18-03-2018

Na 20 edities nog altijd geen sleet op de formule. De wandeling was terug in orde en ook de sneukelingen waren top.

Aan alle vrijwilligers een dikke pluim om ons elke keer terug te verwennen.En zeker bij deze koude een dikke proficiat.

De mede lijnstappers waren tevreden en hebben veel plezier gehad + dat er enkele al hebben toegezegd voor de volgende editie.

Bedankt voor alles.We zien jullie graag terug in oktober! Bedankt voor deze mooie feedback!

Bericht van Carlos Dhondt, Beervelde, 20-03-2017

De Lijnstappers waren aanwezig en allen waren zeer tevreden over de organisatie , de aangeboden sneukelingen en het wandeltraject.

Voor sommigen was het de eerste keer dat ze meewandelden maar zeker niet de laatste keer. Doe zo verder en tot later.Bedankt Lijnstappers! We zien jullie graag terug in oktober :)

Bericht van Carlos Dhondt, Beervelde, 15-10-2016

Het was om te melden dat het terug een zeer goed georganiseerde sneukeltocht was. Mooie streek , Overwegend rustige wegen en niet te vergeten lekkere sneukelingen.

Merci aan het gehele sneukelaarsteamBedankt voor deze positieve feedback! Graag tot de volgende en misschien zijn de Lijnstappers dan ook van de partij.

Bericht van Mia en Ronny, Melle, 13-03-2016

T was weer een schitterende gezellige wandelnamiddag, langs mooie landelijke wegen.
Een spelletje, drankje en een hapje ( lekker) 👍👍👍👍
De organisatie was in orde, zoals altijd.
We hopen er de volgende keer weer bij te zijn
Groetjes van de " Miro" groep.Bedankt Miro groep! Het is altijd tof om jullie erbij te hebben :) Mooi voorgedragen en machtig gezongen! Tot in oktober

Bericht van Dirk en Kristien Boone - Deproost-Vanhille, Zeveneken, 28-10-2015

Beste bestuur,
Bij deze nogmaals dank voor de schitterende wandeling van 17/10. Een leuk parcours (piccobello Pol), lekkere en verrassende hapjes, plezante kwisvragen doorspekt met spelletjes. Namens Luc, Krista, Peter, Kristien en Dirk : een dikke proficiat! Het was de verplaatsing uit het verre Zeveneken waard.Dank u wel Dirk en co! Graag tot de volgende :)

Bericht van Paul Collage, Brakel, 20-10-2015

We hebben zaterdag 18 oktober alweer een prachtige wandeling gemaakt. Een zeer mooi parcours, lekkere hapjes en drankjes en vooral een goed doel gesteund. Dus een aanrader op alle gebied.
Je moet het maar doen, elke keer opnieuw. Proficiat aan het voltallige team van de sneukelaars. We kijken al uit naar de volgende wandelingDat doet ons enorm plezier. Ook wij willen jullie van onze kant hartelijk danken! Onze nieuwe truien zijn echt mooi :) Tot op de volgende wandeling

Bericht van Gilbert Van Maele, Melle, 18-10-2015

Beste en Gewaardeerde inrichters en medewerkers,
gisteren mochten we alweer kennis maken met de najaarswandeling van de Sneukelaars.
Voor deze editie schreven we ons in met niet minder dan 18 enthousiaste Elsdriessers. Het weer was grijs en droog, het parcours daarentegen kleurrijk en voorzien van heerlijke hapjes en bijhorende drankjes. De quiz en de spelletjes opnieuw een uitdaging en de besten hebben alweer gewonnen.
Proficiat aan de winnaars en zeker proficiat aan de vele organisatoren en...Dank u wel Elsdriessers, het is altijd leuk jullie opnieuw te mogen verwennen! Dit doet ons veel plezier

Bericht van Desmaele Henny - Cassiers Lily, Desselgem, 18-10-2015

Voor ons was het een eerste deelname. Wees gerust, er zullen er nog volgen ! Schitterende organisatie en lekkere tussendoortjes. En dit allemaal als vrijwilligers voor een heel nobel doel. Alle medewerkers verdienen een dikke proficiat.
Tot een volgende editie.Wij zijn blij dat jullie genoten hebben, doet ons veel plezier! We verwelkomen jullie graag opnieuw in maart :) Bedankt!

Bericht van Gilbert Van Maele, Melle, 20-10-2014

Het was alweer een schitterende organisatie van de Sneukelaars, die ons langs ongekende wegen in en rond het Kluizenbos en de elektriciteitscentrale van Ruien bracht.
Mede door het uitzonderlijke, zonovergoten najaarsweer, zat de sfeer er al van in het beging goed in.
De vele opgaven en spelletjes onderweg hielden onze aandacht scherp en noopten tot veelvuldig overleg in de groep. Op tijd en stond werden we voorzien van heerlijke hapjes en drankjes en genoten we van rust- en plaspauzes.
Na ...Dit doet ons plezier! Tot in maart zou ik zeggen :)

Voeg een bericht toe. Berichten worden eerst gecontroleerd alvorens deze in het gastenboek verschijnen.

Vorige pagina/Page prcdente |1| [2] [3] [4Volgende pagina/page suivant